‘Wat maak jij met ...?’

Afgelopen week is Hemmink, importeur van Schnabl bevestigingsmateriaal, gestart met de campagne ‘Wat maak jij met Schnabl?’. Medewerkers van Hemmink klusten onlangs bijvoorbeeld een strandstoel, een vliegtuig en de Eiffeltoren in elkaar met behulp van Euro-Clips en elektrabuis.

Het bevestigingsmateriaal van Schnabl blinkt uit door het plug-and-play principe, waarmee elke installateur snel, kostenbesparend en stofvrij installaties kan opleveren. Maar met de Euro-Clip en andere Schnabl componenten kunnen ook hele andere dingen worden gemaakt.

Uitdaging
Hemmink daagt iedereen uit om een spectaculaire creatie te maken en deze met haar te delen. De basis van elk ontwerp wordt gevormd door Euro-Clips en buis. Elke kleur of formaat is toegestaan. Uiteraard mag de creatie worden gecombineerd met accessoires om buis te kunnen stapelen, te centreren of symmetrisch te kunnen bevestigen. Maak bijvoorbeeld een installatie met Schnabl-producten op een bijzondere locatie, met een nieuwe toepassing of een creatieve combinatie van producten. De mooiste exemplaren maken kans op een leuke prijs!

Laat zien!
Foto’s kunnen geüpload worden op de speciaal hiervoor in het leven geroepen website. Via de nieuwsbrief en social kanalen van Hemmink zoals Facebook, LinkedIn en Twitter deelt Hemmink de mooiste installaties en ideeën. Ieder kwartaal wordt een prijs uitgeloofd met een finale aan het einde van de campagne. Bovendien mag de winnaar van de hoofdprijs zichzelf Schnabl Art Master noemen. Er mag een onbeperkt aantal foto’s worden ingestuurd.

De campagne loopt tot 30 juni 2018.

Gerelateerd Bedrijf:
Bedrijven

Hemmink B.V.

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

Adres

  • Adres: Ampèrestraat 24-28
  • Postcode: 8013 PV
  • Plaats: Zwolle
  • Land: Nederland

Medewerkers

Gerelateerd bedrijf

Hemmink B.V.

Reacties op dit artikel

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 2 | april 2018

Elektropraktijk 2 | april 2018